Ons verhaal

Wij zijn Bert & Marjolein, een dynamisch duo geboren in de jaren 80. Bert volgde in het middelbaar onderwijs een opleiding tot automechanieker, terwijl Marjolein zich stortte op Sociale en Technische Wetenschappen. Tijdens haar studie ontdekte Marjolein haar liefde voor koken en het bezig zijn met eten.


Na het middelbaar begon Bert te werken in de autowereld, waar hij zijn passie voor techniek en auto’s verder ontwikkelde. Marjolein vervolgde haar studie en behaalde een diploma als leerkracht. Ondertussen deed ze vakantiejobs in de horeca, waar ze haar liefde voor het vak verder kon verdiepen.
In 2014 kregen ze de kans om praat- en eetcafé De Sanseveria over te nemen. Zonder aarzelen stortten ze zich in dit avontuur en hebben ze met veel liefde en toewijding de zaak gerund. Het café werd een warme plek waar iedereen zich welkom voelde en kon genieten van heerlijke gerechten en een gezellige sfeer.


Toen hun dochtertje Felien geboren werd, besloten Bert en Marjolein met spijt in het hart de zaak over te laten. Ze wilden zich volledig kunnen richten op hun gezin. Toch bleef de horeca hen roepen. Het bloed kroop waar het niet gaan kon, en hun passie voor de horeca bleef onverminderd bestaan.


Toen ze hoorden dat ‘t Genieterke over te nemen stond, twijfelden ze geen seconde. Ze zagen hierin een nieuwe uitdaging en grepen de kans met beide handen aan. Met hun ervaring, liefde voor het vak en enthousiasme zijn Bert en Marjolein klaar om van ‘t Genieterke een nieuwe succesverhaal te maken.


Met hun verhaal laten Bert en Marjolein zien dat dromen gevolgd moeten worden en dat passie voor het vak altijd zal blijven bloeien, hoe de omstandigheden ook veranderen.